18.1.13

Perjantain pukineetEn yleisesti pidä muotiblogeista, harvoja poikkeuksia lukuunottamatta, enkä varsinkaan siitä, että samat ketjupuodeista ostetut vaatteet esitelään sataan kertaan eri sivustoilla.

Arvostan kuitenkin paljon arjen kaunistamista, sitä, että vaatteisiin kiinnitetään huomiota, ja sitä, miten ihmiset inspiroivat toisiaan jakamalla ideoitaan vaikkapa juurikin blogeissa.

Siksi marssin takapihalle ja otin ensimmäiset perjantain vaatteet -kuvat.

Miksi?

Koska halusin blogiin jotain uutta.
Koska omakuvat kiinnostavat pitkästä aikaa.
Koska minua uteluttaa se, mitä muut pukevat päällensä.

Aion perjantaisin kuvata sitä, mitä tapahtuu.

En aio luetella, mistä mikäkin vaate on, miten paljon hoikempi muka pitäisi olla, enkä sitä, mikä vaateostos on kevättä ajatellen jo scrapbookissani.

Te kaikki, olkaa mukana!

Oli kyseessä sitten joka kuun viimeinen päivä, maanantainen oloasu, lauantain kemmakkamekkokuva tai sitten ihan vaan tällainen "perjantaini vaattein" -otos.

Tänään menen kauppaan ostamaan ainekset lasagneen ja tiramisuun. Ei hassummin!

Hyvää viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. Hmm...pitäisikö itsekin.. Ehkä silloin tällöin.
  Ihanaa viikonloppua sinullekin! Ja maistuvia hetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta kai! Eihän tätä ole pakko joka perjantai tehdä.
   Kiitos, tiramisu oli onnistunut :)

   Poista
 2. Oi! Mahtavaa! Tykkään uudesta, erityisesti tästä uudesta. Hyvät omakuvat ovat aina mielenkiintoisia, myös vaatenäkökulmasta otettuina.

  Ihana toi seinä! Ihana sinä!

  Minä osallistun niillä kaikilla hameenhelmakuvilla, joita aion laittaa blogiini pitkin matkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Ilona :)

   Tuo seinä on (edelleen) mun lempiasia tässä talossa. Ihana, ihana pihaseinä.
   Sun blogi on itse asiassa yksi niistä syistä, miksi halusin itsekin jollain tapaa vaatteita mukaan blogiin.

   Poista
  2. Hihii, aika muikeaa olla inspiroimassa ihmisiä! :)

   Poista
 3. Ihana asukokonaisuus ja sinä!!!
  Minä mietin tänään taas vaatekaupassa, miten vaikeaa on nykyään löytää kivoja vaatteita, jotka
  a) Ei ole tehty Kiinassa.
  b) Ei ole tehty kohtuuttomissa olosuhteissa miniminipalkalla ihmisiä riistäen.
  c) Ja kestävät enemmän kuin vuoden.

  Tykkään kans kauniista ja on ihana katsella ihmisiä, joilla on oma tyyli. Matkoilla voisin vaan istua kahvilassa ja tuijotella ihmisiä:)
  Vaatteiden ostaminen on vaan aika vaikeaa ja työlästä, varsinkin silloin, kun olisi pakko löytää jotain totaalisesti hajonneen takin tilalle. Onneks on kirpparit ja siskojen kaapit:)

  Lempeää viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Celia!

   Joo, nykyään vaateostoksilla on ikävää käydä. Ja varsinkin, jos on pakko löytää jotain (kuten esim. eilen oli, ystävän häihin) tietyn väristä opiskelijalle sopivaan hintaan, eikä ole aikaa tehdä itse. Halpaketjuvaatteiluksi meni, taas.
   Tosin niistäkin kaupoista saattaa joskus löytää ihan hyvälaatuisia asioita, varsinkin miesten puolelta. Mutta miksi naisten vaatteet eivät kestä käyttöä?

   Kirpparit kunniaan! Ja ihmisten katselu :) Meillä vaihdetaan vaatteita kavereiden kesken kun mulle ei ole siunaantunut siskoja.
   Hyvää viikonloppua vielä sinullekin!

   Poista
  2. Nii-i, miksi naisille on usein huonompaa laatua? Miksi naisten paidoissakin on aina strechiä? Miesten puolella on usein kivemmat väritkin.

   Poista
 4. Tykkään sun asusta ja tästä ideasta. Minuakin inspiroi tosi paljon muiden pukeutuminen, vaikken jaksa varsinaisia muotiblogeja seurata. Ne ovat usein minun makuuuni ihan liian fiinejä ja laskelmoituja. Täytyypä yrittää joskus kuvata myös itseään. Teen sitä aika harvoin.

  Ja seinä, tosiaan, se on kaunis myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Muotiblogeissa juurikin se, että tyyli on viimeiseen asti mietitty, joskus ärsyttää. Eikö ihmisillä ole muuta tekemistä? Tai siis, ymmärrän sen, että haluaa pukeutua hyvin, mutta miksi siitä pitää tehdä jotenkin niin tärkeellistä?

   Kuvaa itseäsi! Sinusta otetut kuvat ovat olleet tosi hienoja tähän asti!

   Poista
 5. Ihana Anniina!

  Ajattelen muotiblogeista ihan samalla tavalla kuin sinä. Sitten taas tunsin syyllisyyttä, kun ennen joulua ostin ketjuliikkeestä tunikan, kun se maksoi vain 10 euroa. Mutta sentään tuunasin sitä oman maun mukaiseksi, saako siitä edes vähän pisteitä? Ylipäätään toivoisin että olisi enemmän blogeja joissa jengi tekisi omia vaatteitaan. Jos sellaisia on, voi vinkata mulle! Tykkään myös sellaisesta omaperäisestä pukeutumisesta, liika tyylikkyys on minusta liiallisen kontrollin merkki, enkä tykkää täydellisyydestä. Toki se on vain mun oma mielipiteeni.

  En olekaan pitkään aikaan kuvannut itseä ja asua, ehkä semmosen voisi tuossa joskus taas tehdä, kunhan saa nämä reissukuvat laitettua.. New Yorkia vielä riittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaat varmaan että kyllä mäkin aika äkkiä riennän johonkin halvempaan kauppaan jos on _pakko_ löytää jotain. Tuntuu ettei nykyään voi tehdä hyviä valintoja, vaikka kuinka yrittäisi. Niin kauan kuin ihmiset ovat älynneet hyötyä toisista ihmisistä edullisesti, ne ovat niin tehneet, joten siinä mielessä ei mitään uutta auringon alla. Toivoisin vaan, että vaatteet kestäisivät kauemmin, että niitä arvostettaisiin ja että kerralla ostettaisiin sitten sellainen, joka ainakin käytetään puhki. Tähän onkin sitten (ainakin mulla) vielä paljon matkaa.
   Ja laita vaatekuva, joskus! Sullakin on niin kivoja vaatteita.

   Poista
 6. Olisipa hyvä haaste tämä - saisi harjoitella sekä kameran edessä oloa että kameran itselaukaisimen käyttöä! :)

  Ihanat nuo sinun kirjoneulelapaset! Himoitsen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, omakuvien otto on haastavaa, mutta sitä tulee hyvä mieli. Tee ihmeessä perässä!
   Lapaset on itse asiassa sellaiset perus laskettelukeskuksesta ostetut, fleecevuoriset. Kauniit ja niin lämpimät!

   Poista
 7. Hyvä ajatus ja hyvä takki!
  Blogimaailman asukuvat ovat kyllä tasapaksua luettavaa, enimmäkseen. Tämä näyttää täyttävän sen persoonallisuuden aukon. Itse saatan tarttua haasteeseen jokapäiväisissä mustissani, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tartu!
   Jokapäiväiset mustat kiehtovat minua, kun en itse ole laisinkaan sellainen, vaikka haluaisinkin. Eleganssitarta ei minusta vaan saa.
   Kiitos takkikehusta. Takki on itsekin sitä mieltä että se on mainio, sen alle mahtuu paljon vaatetta ja se sopii moniin väreihin.

   Poista
 8. I-h-a-n-a idea! Ehkä minäkin voisin tarttua rohkeasti tähän,joskus. Kuvata itseä,osaisinko.. hm.. Sen tiedän että sinulla on ihana blogi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos A-R!
   Olisi kivaa nähdä näitä kuvia muuallakin :) Ja sitähän voi aloittaa vaikka omista jaloista.

   Poista